Foarte amuzant. Trecand peste greselile de ortografie (care demonstreaza de ce nu ai luat bacalaureatul) sunt uimit de cata subtilitate si inteligenta dai dovada.
P.S. Tu erai liderul aliantei Saints sau mascota lor?
Printable View
Foarte amuzant. Trecand peste greselile de ortografie (care demonstreaza de ce nu ai luat bacalaureatul) sunt uimit de cata subtilitate si inteligenta dai dovada.
P.S. Tu erai liderul aliantei Saints sau mascota lor?
mai baiatule nu vezi ca nu prea te baga nimeni in seama si cine te baga te ia numai la caterinca
tu chiar nu iti dai seama ca te duci rau de tot in ridicol
pe unde apari nu faci decat se aduci acuze jigniri si sa te lauzi cat de bun esti tu si cat de slabi sunt altii
@crawler
lider Saints sigur nu e ca eu nu il vad in saints , au si ei niste standarde totusi
Crawler...clawer...imi zice ceva numele asta...aaa tu esti ala care se tot ruga de mine servaru trecut sa il ajut...da da mi'am amintit...hai neaga ceva ca am arhiva.
@haos...unde m'am laudat eu man?tu esti din krypton?ti'ai tras si tu vre'un barbat de la lorzi?
Daca tu zici probabil asa este. Din cate imi aduc aminte eu am luat legatura cu tine la inceput pentru ca toti ziceau ca tu esti lider in Saints si vroiam ca tu, marele lider, sa mai aloci o alianta si ww-ului marlo (ww pe care il sustinea doar alianta mea). Dupa ce am vazut ce este de capul tau , am inceput sa dau mesaje la toti liderii Saints incercand sa dau si peste alti lideri in afara de copii. Nu am gasit pe nimeni dispus sa facem o strategie comuna de ww si rezultatul s-a vazut: fiecare ww-builder din Saints a facut ce l-a taiat capul si Saints a pierdut rusinos desi avea un numar dublu de ww-uri fata de lords.
Din acest motiv am ales sa nu mai joc in cadranele Saints si acum cand vad ce postezi, ma felicit pentru alegerea facuta. Spor la joc iti doresc.
Daca o sa imi zici cine esti poate imi aduc aminte de tine
Nici nu e nevoie, ca oricum fiecare om are dreptul la propria opinie, dovada ca acum din ce inteleg esti in alta tabara. Ce doream sa subliniez este doar ca avand astfel de ganduri nici nu avea cum sa existe o colaborare buna intre builderi, evident ca fiecare facea ce-l taia capul si oricum majoritatea habar n-aveau ce e ala un ww si cum se creste eficient. Oricum, un numar dublu de WW-uri nu e neaparat un avantaj, dar asta e o alta discutie. Cum spui si tu e alt server acum.
Ca sa fim la subiect, imi arata si mie cineva un top de aliante ofensiv/defensiv?
Top alianțe (ofensive)
Alianță Jucător Ø Puncte
1. H.Lords 37 17062 631276
2. ™Saints™ 47 13133 617228
3. Saints10 9 51592 464328
4. KryptonZ 56 7426 415844
5. KryptonW 51 7524 383726
6. A.Lords 57 6297 358907
7. Saints C 53 5619 297813
8. KryptonS 49 5844 286342
9. Saints A 57 4973 283485
10. G.Lords 58 4815 279266
Top alianțe (defensive)
Alianță Jucător Ø Puncte
1. KryptonZ 56 2766 154877
2. H.Lords 37 4137 153056
3. T.Lords 59 2208 130259
4. Saints 51 2439 124397
5. KICKASS 52 2055 106864
6. KryptonS 49 1807 88549
7. S.Lords 54 1436 77527
8. V.Lords 55 1384 76140
9. KryptonR 30 2406 72188
10. X.Lords 56 1240 69425
O prima actiune esuata in Krypton:
http://travian-reports.net/ro/report...56,110684e8aa7
Ce am ratat cam peste tot?
S-a ratat artefactul de la jazzman, dar nu pentru ca a fost o aparare reusita a celor din Saints. Apararea a fost sparta, altul a fost motivul pentru care nu a fost luat artefactul si acel motiv a fost o greseala a celui care a dat ultimul atac.
In rest in aceasta actiune eu i-am prins armata de atac a lui burete plus 2 valuri de catapulte (pagube neinsemnate recunosc), cocota l-a catapultat pe scarbadeom.
Asa ca au fost si mici reusite. :icon_rolleyes:
Am impresia ca de data asta S1 este cel mai slab server de la aparitia jocului si pana acum!
Lipsesc liderii, lipsesc armatele, organizarea aliantelor este la pamant. Singurii care reusesc sa mentina un standard sunt lorzi. Serverul este dezechilibrat si cei din SW se vede ca nu au adversar!
Mi-e ciuda sa recunosc dar de departe sunt cei mai buni de pe server si nu cred ca vor avea probleme in castigarea serverului la toate capitolele!
Singurul care se mentine in nota serverului trecut vad ca e aega. Am inteles ca e intr-un razboi pe fata cu animalele de pe oaze. Se pare ca natarii se pregatesc sa-i dea o replica pe masura :icon_lol:
Lipseste insa echipa mult hulitului Auris! Trebuie acceptat faptul ca lipsa lui si a celor cu care juca deobicei a lasat un gol in cadranele din est.
E trist daca a ajuns Lords alianta cea mai buna de pe server. E singura confederatie pe care am vazut-o facand sim 8 luni apoi luand-o in barba de la o alianta obosita de razboaie si in loc de o victorie logica si facila sa se ajunga la o victorie tremurata pana in ultima clipa. Daca Lords doreste sa dovedeasca ca este o alianta de calibru o invit sa intre pe viitorul s3 care va fi probabil cel mai tare server de la primul s1 incoace (si probabil ultimul).
Tu faci flame de dragul gargarei sau arunci manusa lorzilor? .... daca e doar gargara grija mare sa nu-ti stea in gat, iar daca e provocare, la modul cum o faci cam suna a disperare .... am vazut ca cei din Columna te-au cam trimis dupa seminte si nu ti-au acceptat "Marea Provocare" si acum ti-e frica nu care cumva viitoarea"Ciocniere a Titanilor" de pe s3, planuita cu atata genialitate de tine sa se tranforme intr-un efemer balon de sapun .... si-n situatia asta te-ai gandit la lorzi .... multumim ca ne iubesti atat de mult si ai atat de multe cuvinte apreciative la adresa noastra ...
Orice e esuat pentru Krypton e un succes Lords. Doar Krypton e calul de bataie al lorzilor :P Aia dau cleanul si sparg armatele, Lords vin dupa sa culeaga roadele. Nici nu le-a luat mult sa inceapa atacurile :D
Felicitari conducerii krypton :P
Lords inca face sim (ataca doar secundare prin Se), in speranta ca krypton sa primeasca "perversa de pe targu ocna" si Dream teamul Saints sa plece ofensiv pe Krypton .
Totusi treaba sta altfel ... Saints Nu are nimic cu Krypton , ne-au ajutat batand fara drept de apel Assasins cu marele eora LIDER (in mod normal cei care jucau in nv , doar pt. sv)
Krypton sunt o echipa Puternica , buna , insa micutza ... la fel ca noi in NE ... un nucleu pot spune Ok din cam 200-250 useri activi . Au pierdut 8 armate in 3-4 zile si nu au furat nici un artefact din Saints .
Seven , accentuezi corect .. din experianta zic ca o alianta , cum ar vrea lords sa transforme pna-ul cu krypton , doar pentru a fii siguri de victorie ... nu se face la bere .
Este si va fii un server disputat ... Ca si pe ro4 si aici pe ro1 or sa ramana minim 3 ww-uri necucerite , datorita numarului mic de useri si a scurtarii serverului .
Sa ne auzim cu bine .
Am inteles .... deci e doar gargara ieftina .... si eu care dupa atatea "laude" credeam ca ne apreciezi cu adevarat .... vad ca ai invatat sa construiesti silogisme, foarte tare ..... clasa dom'le, clasa .... si te rog nu ma mai ruga nimic .... atata timp cat o sa denaturezi cu buna stiinta anumite lucruri si o sa arunci cu invective, eu tot aici o sa fiu
Cu drag
Nimeni:icon_cool:
Nu denaturez nimic stimabile, chiar esti un anonim las care nu e in stare sa se recomande. Orice pacate as avea eu, macar am o identitate, tu nu ai niciuna, nu de alta dar asa cum ma vad nevoit sa explic mereu anonimilor care se baga in seama, acesta nu e un forum de discutii libere ci unul legat de un server. Aega mai jos posteaza cu numele, il poti injura, il poti lauda, il poti aborda pe chestiuni concrete legate de ce joaca sau ce spune in timp ce tu pur si simplu nu existi, doar apari sa musti de o anumita parte anatomica pe unii care exista. Din pricina lasitatii tale insa cei care exista nu pot sa abordeze niciun subiect legat de ce joci pe server (ca despre asta discutam pe un thread de server). Probabil nu iti permiti sa ai o identitate fiindca ar fi foarte stearsa si s-ar duce si umbra de mister cu care iti invalui posturile astea ridicole. Cel mai probabil, ca si multii tai frati anonimi, nu joci nimic, eventual doar un rol de bagator de seama pe forum. Sper ca esti un actor bun, nu de alta dar ai cateva sute de dubluri care joaca aceeasi partitura pe tarlaua asta.
Trecand peste lucrurile inchipuite, legate de Lords, din ce vad eu te cam pregatesti cu tot NE sa-i lasi balta pe Gelache si Ossu ..... hmm, grija gelache my friend ca aega?-"spaima fiarelor de pe oaze" se pregateste sa va lase cu posterioru' in balta ... cred ca atunci cand vorbeste de "perversa" la tine se refera, gelache tata .... noi astialalti nu prea suntem familiarizati cu asemenea limbaj .... ma gandesc ca-s ceva chestii codificate specifice Saints ...
E totul asa cum spui tu .... intotdeauna ti-am dat dreptate .... doar ca incepi sa te repeti si se duce pe copca DISCUTIA .... te mai si contrazici pe ici pe colo, avand in vedere ca pe un thread dedicat s1 tu te prezinti cu probleme ale s3, dar cine sunt eu sa-ti caut nod in papura? Eu, un simplu anonim las care face pe misteriosul si mai am si o gramada de frati-dubluri, la fel de anonimi ca mine.... unde-i lama, ca verci m-a facut sa-mi descopar adevarata valoare si asa nu mai vreau sa traiesc :icon_lol: ... glumeam .... tot aici ma gasesti ...
P.S.
Da mestere, denaturezi la greu si-i pacat ..... zau asa ...
Lords a facut sim si si-a insusit mai multe artefacte din cadranele voastre decat din SV. Prostia ne apartine ca nu am insistat si mai mult. Va lasam fara nimic dar am crezut ca sunteti in stare sa cuceriti si voi cate ceva in 24h.
Krypton n-o sa primeasca perversa ca nu sunteti voi in stare s-o dati nu pentru ca nu vreti.
Lache da una rece, tu una calda.... las-o asa... nu danseaza serveru dupa cum vrei tu. Aveti boala pe noi dupa serveru trecut ca v-am facut de rahat? Veniti sa dati sau aveti inca nevoie de altii?
Aveti juma de harta si lords e favorita. Asta e alta strategie proasta dupa aia in care ne duci ww-urile la 0. Experienta ta pe s1 cel putin unde ai jucat cu mine este egala cu zero, ca lider tot pe ce ai pus mana ai distrus, ca jucator in 3 ani de zile nu-mi aduc aminte de nici macar un atac notabil undeva.
PS: "Assasins cu marele eora LIDER" - vorbesti de alte cadrane fara sa ai habar. intreba in nv poate afli si tu ce a fost cu assasins.
Lords a avut in cadran Legion, mai era Zyrkon deci a trebuit sa se bata ca sa uneasca cadranul.In schimb tu ai unit NE-ul in 2 zile si ai facut meta imediat, acceasi tactica prin care se baga in aliante ferme care se lasa dupa 2 luni de joc la primele fake-uri.Acum vi si ne zici ca ai o echipa micuta, echipa pe care in urma cu ceva timp o faceai in toate felurile.
Aega? tu zici ca esti actor, dar iti place sa fii spectator, actorul joaca, dar tu astepti sa ne batem noi cu toata lumea inclusiv cu krypton si apoi la final sa vi tu si sa dai perversa.
Lord nu vrea nimic altceva decat sa taci din gura, pentru ca tu ai facut meta din prima luna de joc pentru a fii sigur ca o sa castigi.Acum o dai ca voi nu atacati in krypton.Oare de ce? Sa nu spargi armatele sau ca nu este cine face un plan de atac in NE?
In incheiere noi ne multumim si cu secundarele sa le atacam, ii lasam pe altii gen radius, la naiba chipmunks etc sa atace pe capitale.
Oare cand o sa intre intr-o capitala cum va arata un mass din SE ?
aega? ma scuzi dar tu esti intr-o mare eroare
eora a fost lider in Ronin si nu are nici o treaba cu Assasins care fost o alianta infiintata de Lords in NW
ti-am citit massul ala triunfator dat in saints, eu zic sa dai rapoartele goale fara comentarii ca te faci de ras. Te dai de gol ca nu pricepi ce au fost cu atacurile alea date pe conturile detinatoare de arterfacte
penrtru cei 2 buni prieteni aega? si l-g care se sabotau la greu pe cand erau colegi in saints :
Krypton ar face o mare greseala daca s-ar alia cu unul dintre voi. Cred ca va e frica si la lorzi si la saints ca krypton sa faca alianta cu alt cadran!
orice membru Lords este rugat sa se abtina de la jigniri, acuze , ironii subtile s.a.m.d. , aduse colegilor de joc si implicit adversarilor.
Mai ales L-G, Urat etc.
Polemici de genul asta nu isi au rostul.
ihi...ce trist...tragic chiar.
Multumim de invitatie.Lords, in actuala configuratie, nu are nimanui nimic de dovedit.Citat:
Daca Lords doreste sa dovedeasca ca este o alianta de calibru o invit sa intre pe viitorul s3 care va fi probabil cel mai tare server de la primul s1 incoace (si probabil ultimul).
Parca era vorba la un moment dat, ca impreuna cu echipa ta te muti pe S1 sa ne pui la punct. Eu chiar ma asteptam sa anunti intr-un fel sau altul oamenii si conturile pe care le-atzi preluat.
Presupun ca ideea ta nu mai e fezabila, si probabil mai interesant ar fi sa se adune toata lumea pe 1 server nu?
Poate totusi echipa travian mai restrange numarul de servere si atunci poate mai iese ceva.