În prealabil postat de
Duly
Felicitari Lord pt aceasta victorie destul de lejera.
Din ce am citit pe forum, inteleg, ca server-ul a fost dezechilibrat, cel putin finalul de server asta arata.
De un singur lucru eram sigur inca de la inceputul server-ului, Lord va castiga si nu vor accepta sa castige server-ul decat singuri, pt ca aceasta este mandria Lorzilor, dar tre sa recunosc ca au si de ce sa fie mandri, pt ca au avut o strategie foarte bine pusa la pct si au urmat fiecare pas al strategiei, au reusit sa stranga in randul lor jucatori care pe server-ul trecut creau teama la fiecare atac.
Ce pot sa spun despre Kripton, pacat de munca depusa timp de 8 luni, e primul lor server S1 (ca alianta), au ajuns sa cunoasca adversarii, sa le cunoasca strategia, si sunt sigur ca pe urmatoarul server nu va mai fi ca acum, vor fi un adversar redutabil, felicitari.
Despre Saint, au jucat frumos, au luptat, s-au batut pt ce era al lor felicitari si voua.
PS: - Nu va mai ciondaniti ca nu mai are rost, cartile au fost aruncate iar acum 1000 de vb nu schimba cu nimic soarta server-ului.
- Lungule esti dator cu o bere de server-ul trecut :P
Bunicutzu/Catalin
PPS: Imi cer scuze daca am jignit pe cineva cu acest post.