tic-tac, tic-tac..e automatic/manual/quartz? :D
Frumos sincron la mine, felicitari.
Printable View
Da, in Krypton sunt 2 tabere: una pro Krypton si una anti Saints :)
Tu nici la mine in capitala nu intri cu spionii aia, dar la dudu... de ce a trebuit sa comentezi aiurea... maestrul Wrath isi facea linistit treaba aici si te-ai bagat tu sa ii strici nebuniile... ce oameni, ce caractere!
Cat despre raportul lui sedrik, care l-am pus eu, m-a uimit locul lui in clasament vs. resursele pierdute, implicit armata care o avea pe sat :) SIMCITY rullz!
As vrea sa intru in Krypton! Se poate?:)) Vreti un coleg in NE ?:))
sa-l vezi pe cel de pe l-g :D ..scuze... sa LE vezi...ca el are si extinsa :P
un mic antrenament pt anul ce vine :P poate si doua 3 artefacte recucerite si de ce nu...poate si un WW convertit :P
mda, am zis ceva ce nu trebuia aflat?
Esti un fan al "metodelor de manipulare a maselor" Columna-style vad. Ca sa te apropii de ei ar trebui sa ai putina imaginatie si sa le adaptezi tacticile la realitatea de pe s1 nu sa dai cu copy/paste.
Scenariile pe care le expui pe aici sunt fumate. Le-a prezentat mult mai credibil deja aega?-jucator care iti da clasa la orice ora la capitolul asta.
stiu, dar iti trebuie si oameni activi ca sa faci o actiune cat de cat, iar acum toti sunt la munte sau inca umbla cu ,Colinda. :D...asa ca facem si noi ce putem, cei care suntem pe acasa.
sincer, nu e lumea online si activa, in acest moment,celputin in alianta mea...poate la voi sunt mai decenti :P
daca imi da clasa...de ce nu e multimea manipulata? sa zicem ca eu am reamintit posibilele scenarii in travian...greseala mea...pana sa intru eu pe forum , erau maxim 1-2 vizitatori la acest topic, acum vad ca sunt 8-10 mai tot timpul... sa imi aduc si eu oameni pe forum?
Tu esti noua atractie a topicului.
"Posibilele scenarii in travian"-asta e un nume de capitol in "Manevre in travian pentru Columna-wannabe"?
Nu ai inteles ce am vrut sa spun: problema nu era reprezentata de capacitatea de manipulare-stim cat poti deja de pe s3- ci de credibilitatea scenariilor precum si despre faptul ca au fost deja desfiintate