În prealabil postat de
nasty boy
Traieste,jucam impreuna pe ro2 :D
Bay nu va mai smiorcaiti atat... Ati vrut razbunare pt runda trecuta ,ati unit SE si NE din a2a saptamana ,nici nu aveam cont pe server si voi deja aveati meta... Acum plangeti ca ati fost slabi... Cine e de vina? Puteati reorganiza runda asta,SE si SV vs NE si Nv...ati vrut sa pastrati ranchiuna de runda trecuta... Era si normal ca Lords sa fie cu Ronin,Ronin fiind o umbra a United-ului. Ei au ales ce a fost mai bine pt ei,adica fuziune cu Krypton,sau anexare,cum vreti sa-i spuneti... Voi nu v-ati vazut interesul,ati bagat capul in pamant toti strigand RAZBUNARE! na ca v-ati razbunat... Plangeti ca nu e pace de sarbatori,nici runda trecuta nu a fost pace... Singurul server pe care am jucat si s-a facut pace de sarbatori si s-a si respectat a fost primul ro6... Runda trecuta de ce nu ati plans ca nu s-a facut pace? Pt ca aveati sanse mari la castigarea serverului,eu am primit atac la 1 zi dupa ce s-a terminat protectia pe extinsa... si nu am zis nimic... la fel,cand am pierdut 12 secundare din 27,la fel nu am zis nimic... deci,ciocul mic si joc de clickuri...