În prealabil postat de
Lungul
Tu ca lider de wing esti la fel de vinovat ca si fostii tai sefi. Daca nici pana acum nu ai/ati inteles asta e mare pacat.
Maine cand intram in pace poti incepe cu urarile si fi sigur vor fi si bine primite.
Nu il trimite pe posesorul contului dor&abis sa faca aceste urari in schimb. Si acum am frigiderul plin de carne de la cate mi-a "urat" el
Si el tot lider de wing e....
:D
Daca "Blondy" -btw are alias Blodskaal sau numele lui e Mircea- mananca "rahat turcesc" cu lopata tu iti faci insulina de cat ai mancat? Sau acum?
Am uitat, esti importator direct :D Scuze
Nimeni din Kryp/Lordsnu incearca sa iti /va impuna adevarul lui dar aveti un stil unic de interpretare a lucrurilor.
<Story>
De fapt voi jucati linistit Travian, totul era roz, fluturasi, balonase de sapun, inimioare pluteau in aer ...Si deodata a u venit aia rai si cu ajutorul MH-ului si a unor oameni rai intentionati v-au adus in straea asta.
Totul s-a facut perfect numai ca noi am trisat de am rupt si de aceea se intampla una ca asta.
Ba mai rau mai suntem si tari in taste si ne dam rotunzi pe forum.....</Story>
Mai mai mai...si cand ne-am trezit era dimineata, apa calda tot nu era, era un frig de crapau pietrele ,Boc inaugurase 2 km de autostrada....
Nu o ardem, o ardeti/arzi. E un stil ciudat de a raporta situatia serverului.
Parca uneori ar fii recomandabil sa taci. Acum e prea tarziu :D
O fii oare intalnirea la care m-a invitat Faust?
Si ce ziceam eu? Spune si tu mai multe sa stie si lumea ce japita de coleg/Lider au.
OVERALL:
CITITI BINE: Singurele atacuri date cum trebuie au fost cele organizate de WRATH/TCristi.
A trebuit sa facem deff, sa realocam deff sa aparam mai multe sate...Ne-a dat de lucru.
In rest, ce mai e de zis? BATMAN, BATMAN si "restul e can-can"
La "re-citire"