În prealabil postat de
Chiar EA
Păcat. Mare păcat și blestemați fie liderii care-și bat joc de jucătorii lor :D
Ai jucat un an întreg, ai atacat (sau nu) și ai fost atacat. Ai ridicat oficii de comerț, dar nu pentru puncte de cultură, ci (...cu siguranță) având în minte ideea "Lasă, să fie acolo, că poate tre' la ww".
Multe scandaluri, multe indignări, orgolii atinse bla bla
Dar totuși... după ce se termină o ediție, ce-ți amintești? Nu cred că își dorește careva să spună: "Bah, am jucat un an ca prostu' și la final am lasat-o moartă în loc să trag cu dinții de șansele mele".
Da, mulți cred că Lords joacă murdar, că estul a fost dezavantajat din start sau mai știu eu ce. Dar un sfârșit de server nu trebuie oare sa fie ultima picătură din pahar? Unii dintre voi știți deja cum e să te zbați alături o mână de oameni, să visezi numai crop crop crop în putinele ore pe care apuci să le dormi. Să primești mesaje de încurajare.
"Nu luăm ww că n-are rost" e fraza cea mai idioată pe care am auzit-o în ultima perioadă. BA ARE ROST! Îți demonstrezi ție, alor tăi colegi de ally și dușmani că ești în stare să duci un joc până la capăt, indiferent de obstacole. Poate nu câștigi, dar rămâi un învingător în ochii multora, spre deosebire de cei care au abandonat jocul înainte de termeni. Poate căștigi. Cine știe? Nu poți afla acest lucru decât dacă încerci. Speranța nu moare niciodată. Nu trebuie.
PS Mi-a căzut o lacrimă deja:icon_confused::icon_lol: