În prealabil postat de
l-g
Claudiu ai un stil, numa ce iti convine iei din toate povestile de pe forum si prezinti lucrurile intr-o asa lumina incat voi(tu) sa iesiti aia pozitivi si imaculati.Hai sa fac si eu ca tine.
Pai si cu ce am mintit? Ca nu stiam ca ataca fantoma la tine, sau ca nu a stiut nimeni de la noi si ca tipul a plecat de capul lui?
Nu confunda diplomatia cu alte lucruri la care ma pricep.
Am zis ca nu am idee ce ati discutat la bere si nici cum s-a abordat o eventuala ruptura intre cele doua aliante la aceea vreme.
Zi-mi ultimul atac calumea organizat pe NE cu mass de fakes pregatiri etc. si nu povesti ca a dat blodskaal la adiroland, el cu inca o armata.
Tenismerti si blacksmith erau in echipa lui keoss, iar keoss nu a mai atacat de ceva timp in NE, ultimul atac al acelei echipe a fost pe mara_s (cont in SE ) careia i-au dus capitala la 0.Apoi cei doi au atacat doar ei, alegeau cateva capitale, dadeau fakes si pe una real.La fel cum ai atacat si tu.Niciodata nu ai dat insotit de cineva.
Tu nu prea pricepi asa-i ?
E vorba ca ala isi crea un avantaj necinstit, ma rog poate il si are, e vorba ca dispunea de armate ( cate or avea cei de acolo ) pentru a castiga, nu e vorba ca fuge cu ww-ul in Saints.