FermaNo1 :smile:
Printable View
Eurus .....?! Pai unde-i mandria si orgoliul pastrarii identitatii castigate pe nu stiu cate servere, cu care ne tot dadeau peste ochi liderii din cadranul de SE? Se pare ca dorinta castigarii serverului cu orice pret e mai puternica decat orice, fie chiar si o titulatura care cica defineste niste valori si uneste niste veterani cu largi cunostinte travianistice ....vorbe....vorbe ....
Poti alege ce nume vrei... atata timp cat pastrezi nucleul care te defineste. Nu numele este important ci ce face acel nume. Obisnuiti-va cu el... o sa-l admirati runda asta ;)
Ce-ai jane ? te-ai panicat ?
modfica profilul asta :
S-a umplut harta de EURUS..
EU ? RUS??:))
niciodata :))
mai bine mort decat RUS :))
+ profilul aliantei :
EURUS
sa va fie rusine...
ati distrus si serverul asta
oricum decat cu voi mai bine delete :))
Strangeti gasca si mergeti pe ro6 . Ro1 asta o sa fie un simcity total .
O sa devina si lords si ronin RUSI . Sau poate Americani .
EU v-am respectat mesajul mainului vostru , anume :
Politica de aliere e simpla. Doar NW pentru moment. Nu ne intereseaza celalalte cadrane.
Un sfat prietenesc : Uitate in ograda ta si cam atat . De Eurus avem "Noi" grija .
Nici pe NOI nu ne intereseaza alte cadrane .
Cred ca stii cine sunt pe joc . Daca nu , intereseaza-te .
Shevcenko daca Krypton se uneste cu Ronin si Lords intr-o meta, cei din Est se pot redenumi si in EuAmerican ca serverul va fi castigat tot de cineva din Vest...
Sau poate Estul runda asta va practica un war mode total si nu vom avea armate in Vest pt a lua nici un sat de WW... Sau si mai rau pt Vest,cei din EuRus vor avea asa de multe armate incat nu vor lasa nici un cont in Vest cu populatie mai mare de 2!
Incepe sa prinda glas forumul iar ?
Va zic eu , nu se merita .
Hai sa ne abtinem de la comentarii , Cand SV si NV au facut din sapt 2 ally , era ceva normal . EU aveam 4 populatie cand am vazut alianta intre cadrane .
Acum ca Se si NE au devenit meta ... hopa sariti cu gura .
Bateti-va voi 7 luni cum am facut-o si noi si apoi la final deveniti meta , sa vad ce mare nimic o sa faceti la final . Voi vorbiti de alianta in NV si eu vad in Razboi cu ... intre winguri pe acolo . Haios , ce sa zic .
Ai dreptate,nu se merita:P
Eu doar am facut o glumita,nu am contestat valoarea/puterea aliantei EuRus.
Totusi,multi zic ca Krypton e un fel de wog de serverul trecut...Concluzii pripite,sa lasam timpul sa treaca,inca e prea devreme sa spunem cine cu cine se lupta.Daca noi Krypton nu suntem aliati INCA cu nimeni este pentru simplu motiv ca vrem distractie...Vorba unuia din EuRus .."de ce nu ne aliem tot serverul si sa facem sim?".