Te inseli, ww builderii nu au deloc dureri de cap. E lejer la ww ;)
Faci niste afirmatii total nefondate :)
Printable View
E lejer din punctul de vedere a atacurilor. Clar ca nu aveti de ce va teme.
Am spus ca ww-builderii au dureri de cap cu resursele.
E mult mai usor sa tii jucatorii in priza jocului atunci cand sunt atacuri si pericole, in momentul in care a disparut riscul, dispare si o parte din interes.
Da, si eu tot la resurse ma refeream - e ok cu resursele la ww.
Daca nu crezi, te asteptam in lords sa vezi cat de activi sunt oamenii. Primim destule mesaje de la playeri la ww prin care isi ofera ajutorul.
Vis-a-vis de durerile de cap, culmea e ca eu de felul meu sufar de migrene dar de cand au aparut ww-urile, nu am mai avut dureri de cap.
Migrenele le fac de la berea pe care o beau sa sarbatoresc ww-ul cand ma intalnesc cu ceilalti ww-builderi lords :biggrin:
Daca nu aveti astfel de probleme atunci in 13 martie pe la ora 03 si 10 minute ar trebui sa fie terminat ww-ul. Deci cand intru eu dimineata pe forum ar trebui sa citesc mesajul ca soarele sta sa rasara...
Asta daca vin resursele asa cum trebuie.
Am facut calculele dupa ora mesajului lui dudulainen cu situatia ww. Practic ati putea termina chiar mai repede.
vezi ca iar subestimezi(subestimati) intreaga echipa lords... atata timp cat se cer fake pe uni jucatori din Lords toata echipa va reactiona si va ajuta.. atat pe cel care este atacat cat si ww -ul la care este desemnat ... si asta o sa faca mereu pt ca in ingnoranta voastra le dati motive sa fie uniti pana la mesaj ...
O buna strategie care putea fi abordata era de a ignora alianta Lords de cand au inceput ww-urile .. si poate atunci lumea se plictisea de o cursa fara obstacole.. si aveati o sansa sa primdeti pe picor gresit echipa... Graba strica treaba....
@eora si compania ati plans ca cei din saints si freedom dau in voi pai normal doar dudu a si zis pe forum intr-un post ca asa o sa faca...
pai altceva ce sa facem daca asta au vrutCitat:
@eora si compania ati plans ca cei din saints si freedom dau in voi pai normal doar dudu a si zis pe forum intr-un post ca asa o sa faca...
Minunea Lumii
Jucător Nume Alianță Nivel
1. Praf si Pulbere Lords Legacy WW.Lords 96 10.03.11 22:59
2. Cocoloco Owned by Lords WW.Lords 96 11.03.11 00:49
3. Jul Land of Saints SF 65 11.03.11 12:02
4. romus Turnul Babel Saints SF 54 -
5. Justice Brotherhood Of Lords WW.Lords 53 -
6. Gandac Minune WW Krypt 41 10.03.11 15:29
7. EMMA Prietenii KICKASS 36 -
8. eora Hai la ML neamuleeee WW Krypt 5 -
9. ahtum S.Lords 0 -
10. buduru WW-Build 0 -
11. Natari - 0 -
12. nightcrawler Tinta Lords WW Krypt 0 -
13. Natari - 0 -
credema ca cunosc foarte bine echipa ... si nu vb aici de conducere sau de oameni de pe ww-uri sa fie prinsi pe picior gresit ... ci ma refeream ca daca nu va stresa nimeni intervine monotonia de sfarsit + lipsa actiuni iar oameni au tendinta sa se culce pe o ureche si sa intre din ce in ce mai rar atunci adio productie de deff, adio resurse...
Tu vorbesti din experienta ?Probabil ai avut parte de una neplacuta.Pot sa certific ca lorzii nu lasa nimic de izbeliste sau la voia sortii.Calculeaza totul pana in ultima secunda si va veti convinge de asta pana la final.Asa au facut si serverul trecut si au castigat.Iar builderii nu cred sa aiba probleme deloc cu resursele la modul in care joaca lorzii pentru ca contrar aparentelor lorzii nu sunt niciodata apatici sau dezinteresati indiferent de nivelul jocului.Poate si asta le-a oferit mereu un avantaj enorm plus unitatea existenta la ei.
Vreau sa vad si eu niste armate frumoase....
Lords asteapta probabil sa fie loviti ca sa mai intarzie ceva ww-urile...poate poate au si ei in ce da apoi:))