În prealabil postat de
l-g
Lasati la o parte s1 trecut.Au castigat datorita unei mobilizari generale la ww-uri, datorita colaborarii mai bune dintre United si Lords decat cea dintre IMM/AA SE si WOG, datorita perioadei de 9 luni de sim, datorita unu noroc fantastic.
Stiu exact ce a fost pe s1 trecut si nu ma simt vionvat cu nimic, dupa final am avut doar un gust amar.
Mai jos o sa enumar cateva greseli sau fapte dubioase ce s-au intamplat pe s1 trecut si cu asta vreau sa inchidem definitiv acest subiect.
1.Nu consider o gresala faptul ca s-au luat atatea ww-uri, consider o gresala faptul ca nu s-a lasat deful de pe ww-urile saints scoase din joc (ex:mariusana unde era 4 mil def tinut degeaba de athena, chiar si aega? a lasat foarte tarziu deful-spirel zicea ca el nu lasa nimic de acolo ca inca au sanse, in fine a porcului de craciun, pe celelalte ww-uri deful era mic maxim 1 milion).
2.Pierderea absolut bizara a artefactului 3x rezistenta care in final a ajuns la bunicutzu, rapoartele cu atacurile sterse dimineata.
3."Super planul" lui postasu de a recupera artefactul de la bunicutzu cu doua sau trei armate doar si sincronizarea cu atacurile organizate de aega? pe ww ( de altfel bune daca postasu reusea sa ia artefactul ), insa in final nici nu l-au zgariat pe bunicutzu artefacutl ramanand la limita la el.
4.Nu a fost doar o armata plecata aiurea au fost in jur de 5: crima, ordo, inca un tip din saints d nu ii mai retin numele (astia doar din NE ) + inca vreo 2 din SE.
5.Pierdera a 7k catapulte de pe contul aka cu o zi inainte de organizarea atacurilor pe aditirex, am fost obligati sa luam o armata pe care nu acolo vroiam sa o folosim (belisimma).
6.Pierderea a 5k rami 3,4 k teutoni +EROUL lui patrat care era berbecarul pentru atacul pe bunicutzu, atac care trebuia sa pice concomitent cu cele de pe comisarul, insa acesta a refuzat sa dea fara erou, iar ceilalti care mai trebuiau sa dea la bunicutzu nu au mai asteptat si nu au dat fara berbecar ducandu-se pe comisarul (asa a ajuns la 0).Daca se respecta planul initial comisarul se ducea in jur de 20-25 de levele, iar bunicutzu in jur de 10-15 suficient pentru a castiga, lasand hammerele mari la final doar pentru siguranta.
7.Disparitia liderilor din se si lipsa de comunicare, insa aceasta lipsa de comunicare a aparut tocmai din disparitia acelor lideri.
8.Lipsa unitatii intre cele doua cadrane (ne si se), fiecare tabara vroia sa castige, in mintea unora nu castiga saints ci imm sau invers - aa se.
9.Subestimarea adversarului.
Cam atat am avut de zis despre ex s1.
Spor pe actualul.