Sunt arătate rezultatele de la 1 la 1 din 1

Subiect: Noul regulament al forumului

 1. #1
  exEchipa Bristena's Avatar
  Data înregistrării
  22.11.2007
  Locație
  Timisoara / Berlin
  Mesaje
  2.219

  Implicit Noul regulament al forumului

  Aceste reguli sunt valabile pentru fiecare subiect din forum fară nicio excepție.

  §1 Acceptarea regulilor
  Membrii echipei travian.ro administrează și moderează forumul. Acest forum este deschis pentru fiecare jucător, gratis. Înregistrându-se, fiecare utilizator este de acord cu aceste reguli și se obligă să le respecte.

  §1a Modificarea regulilor
  Membrii echipei travian.ro au dreptul de a modifica regulile oricând, anunțând pe forum ce modificări s-au operat. Eventuale contestații pot fi trimise SuperModeratorului, cu argumente solide. Acest lucru nu garantează, însă, că se va reveni asupra modificărilor.

  §2 Moderatorii păstrează forumul curat și pașnic
  În primul rând, toți moderatorii sunt responsabili cu menținerea regulilor și a bunului simț în discuții. Utilizatorii care nu respectă regulile vor fi avertizați, banați și/sau șterși (§2a).

  Moderatorii nu sunt obligați să raspundă la întrebări, dat fiind că aceștia sunt voluntari.

  §2a Utilizatorii care încalcă regulile pot fi banați fără a fi avertizați înainte. Moderatorii și Adminii pot bana permanent utilizatori, dacă moderatorul sau adminul în cauză crede că acest lucru este necesar. În aceste cazuri se pot da și pedepse în joc.

  §2b Fiecare jucător poate avea un singur cont pe forum, cazurile de multiaccount ("clone") vor fi pedepsite prin ștergerea imediată a tuturor clonelor. Va rămâne activ pe forum numai primul cont cu care s-a înregistrat respectivul jucător. Acest lucru e valabil și pentru jucătorii banați și care își fac alt cont.

  §3 Păstrarea etichetei
  Acest forum este folosit de jucători pentru interacțiune și ajutor reciproc și toți utilizatorii ar trebui să se simtă bineveniți aici. Deci politețea și respectul sunt necesare. Injuriile și insultele nu sunt tolerate și ele se vor pedepsi (§2a).
  De asemenea, folosirea în exces a culorilor, literelor mari și a spațiilor mari între cuvinte nu este tolerată.
  Următorul comportament se poate pedepsi și se aplică tuturor subiectelor, titlurilor sau altor zone din forum:

  §3a Folosirea unui limbaj abuziv, defăimător, sexual, rasist sau vulgar; insultarea oricărei religii, rase, națiuni, a genului, vârstei, sau orientării sexuale; amenințarea persoanelor cu acțiuni din viața reală. Injuriile, discuțiile inflamatoare (flame) despre persoane sau companii, extremismul sau alte declarații care sunt ilegale din punct de vedere al legilor din România nu sunt tolerate și vor fi pedepsite prin ștergerea contului sau banarea utilizatorului (§2a).
  Șantajarea jucătorilor într-un mod care încalcă orice regulă Travian se va pedepsi în funcție de împrejurări sau condiții.

  §3b Asumarea unei poziții oficiale, incluzând, dar nu limitându-se la, Admini, Multihunteri, Suporteri este ilegală.

  §3c Postarea informațiilor despre jucători
  1. Denunțarea altor jucători în forum nu este permisă - Aceasta se aplică și pentru alianțe sau jucători. Așa numitele "topicuri urlătoare" sunt tolerate atâta timp cât inițiatorul respectă regulile forumului, §3a în particular.
  2. Postarea coordonatelor și/sau a numelor de sat ale unui alt jucător, precum și postarea parolei contului (propriu sau al altcuiva) sunt interzise.


  §4 Publicitatea, spamul, pornografia etc sunt strict interzise
  §4a In forumul public Travian Ro de discutie, publicarea sau transmiterea oricarui material(mesaj, imagine sau link extern acestui site) care prin natura sa nu este adecvat pentru minori (continut sexual explicit, indecent sau obscen), sau care incalca la nivel local, national sau international legislatia in vigoare nu este permisa si se va sanctiona ca atare(§2a).

  §4b Reclamele sau publicitatea de orice tip(mesaj, imagine sau link extern Travian - plus anexe -) sunt interzise in cadrul acestui forum, exceptie fiind semnatura unui utilizator;

  §4c Menționarea sau publicitatea făcută altor jocuri, online sau nu, sunt permise numai în semnătură. Deschiderea unui topic cu alt joc online este interzisă și utilizatorul poate fi pedepsit (§2a).

  §5 Avatare și semnături
  §5a Semnăturile mai mari de 200 de caractere nu sunt permise.
  Moderatorii sunt liberi să decidă dacă marimea unui printscreen, avatar sau a unei semnături deranjează claritatea și utilizarea forumului sau încalcă regulile forumului (în special §6). Aceștia vor informa utilizatorul asupra cerințelor și-i vor indica să schimbe imediat avatarul sau semnătura. Dacă utilizatorul nu respectă indicația, administratorul va schimba sau șterge avatarul/semnătura și utilizatorul va fi avertizat (§2a).

  §5b Este interzisă postarea în semnătură a oricăror link-uri prin a căror accesare utilizatorul poate avea anumite foloase (exemplu: voturi). Moderatorii vor șterge semnăturile fără a anunța. Acest paragraf este o aditie a punctelor paragrafului §4, fara a afecta aplicabilitatea acestora.

  §6 "Ajutoarele" nu sunt tolerate
  Doar moderatorii sunt responsabili de ordinea forumului. Dacă nu îți place ceva sau vezi că sunt încălcate regulile, te rugăm să raportezi. "Ajutoarele" care nu fac altceva decât să arate regulile sau să facă comentarii de genul "închis, te rog", nu sunt tolerate. Doar inițiatorul topicului poate să ceară închiderea, modificarea, ștergerea sau mutarea acestuia.

  §7 Subiectele trebuie postate în forumul corect
  Înainte să deschizi un subiect te rugăm verifică, citind descrierea forumului, dacă ai ales forumul corect, altfel subiectul va fi mutat sau șters fără apel.

  §7a Mutatul subiectelor
  §7a Moderatorii sunt liberi să mute subiectele, fără a lăsa vreo notă. Singura excepție: atunci când anumite părți dintr-un topic vor fi mutate într-un topic separat, Moderatorul va menționa acest lucru într-un mesaj postat în topicul inițial (de unde s-au "tăiat" și mutat anumite mesaje).

  §7b Crossposting
  Postarea unui subiect în mai multe forumuri (crossposting) nu este permisă, cu excepția anunțurilor făcute de membrii echipei travian.ro. În caz de "crossposting", subiectele vor fi șterse, iar utilizatorul va fi avertizat dacă este cazul (§2a).

  §8 Modificarea posturilor
  Utilizatorii sunt obligați să își editeze posturile pentru a evita dubla postare.

  §9 Folosiți căutarea
  Forumul are o funcție de căutare. Folosiți-o înainte să postați o nouă întrebare/idee/anunț etc. Dacă subiectul există deja, postați acolo, nu deschideți unul nou.
  §9a Postarea unor subiecte cu acelasi conținut
  Este interzis să deschideți un topic cu același subiect (dacă nu aveți permisiunea unui moderator), în condițiile în care un moderator l-a închis pe cel vechi. Încălcarea acestei reguli va fi pedepsită (§2a).

  §10 Nu postați conținutul mesajelor private
  Nu este permisă postarea pe forum a conținutului mesajelor private (PM), mesajelor din joc (IGM) sau a altor conversații private.

  §11 Limba română e singura limbă permisă
  Toți utilizatorii ar trebui să poată să citească și să înțeleagă fiecare post, în special cele postate de membrii echipei travian.ro. Ei sunt responsabili pentru ce este scris în forum, de aceea, fiecare post scris trebuie să fie doar în limba română. Moderatorilor le este permis să modifice sau să șteargă posturile în alte limbi și să avertizeze jucătorii care nu respectă această regulă (§2a).
  Singura excepție o reprezintă subforumul internațional, unde se poate posta în limbile enumerate acolo.

  §12 Ștergerea mesajelor sau subiectelor
  Operatorii/Administratorii site-ului www.travian.ro și ai forumului își rezervă dreptul de a șterge mesaje individuale, posturi sau subiecte fără a-și motiva acțiunile.

  §13 Topicuri privind banarea / comentarii despre echipa Travian
  Este interzisă postarea comentariilor privind banarea unui cont sau activitatea unui membru al echipei Travian. Topicurile și mesajele vor fi șterse și autorul banat. Discuțiile de acest gen se poartă cu Smultihunterul de pe server sau cu colegii de la admin@travian.ro.

  §14 Dau/vreau cont, vânzarea conturilor
  Postarea mesajelor despre vânzarea unui cont sau de genul „Dau/vreau cont” este strict interzisă. Sunt tolerate numai mesajele privind căutarea unui coplayer, in cadrul topicului special deschis în acest sens.

  §15 Profilul utilizatorilor / „grupurile”
  Utilizatorii sunt obligați să verifice mesajele ce sunt postate la profilurile lor și în cadrul discuțiilor din „grupul” pe care l-au realizat. Orice mesaj care contravine regulamentului forumului trebuie editat sau șters. Dacă moderatorii găsesc mesaje care încalcă regulamentul, pot bana atât utilizatorul care l-a postat, cât și pe cel care ar fi trebuit să se ocupe de editarea mesajului respectiv.

  §16 Spam-ul nu este permis
  §16a Utilizatorii care trimit în exces mesaje private către moderatori, admini sau alți utilizatori pot fi banați. Înainte de a trimite o mulțime de mesaje private cu întrebări, utilizatorii au obligația de a căuta răspunsul pe forum sau pe paginile de HELP.
  §16b De asemenea, vor fi considerate "spam" mesajele de pe forum care se abat de la subiectul discutat (off topic) sau nu contribuie semnificativ la discuție, mesajele care repetă răspunsuri deja date sau nu aduc o informație nouă privind topicul, postările care vin ca răspuns la mesaje care încalcă regulamentul forumului și topicurile care nu au ca scop o discuție serioasă pe o anumită temă.

  §17 Reputatia
  Sistemul de acordare a punctelor de reputatie trebuie folosit in mod corect si obiectiv. Acordarea sau scaderea in exces a punctelor de reputatie sunt interzise. Aici sunt incluse si actiunile de formare a unor grupuri de useri, care acorda puncte sau scad reputatia cuiva intentionat, de suparare sau pentru a se razbuna, etc.
  Mesajele prin care jucatorii cer sa li se acorde puncte, la fel și semnăturile prin care se cere acest lucru, nu sunt agreate si vor fi sterse.
  Cei care incalca acest punct al regulamentului vor fi avertizati sau banati, respectiv moderatorii pot sa scada reputatia celor care "cersesc" puncte pe forum.
  Ultima modificare efectuată de CM Yaenara; 24.04.2016 la 18:21:15.
  Din iunie 2011, nu mai fac parte din echipa Travian. Va rog sa nu imi trimiteti mesaje private cu intrebari despre joc. Adresati-va membrilor echipei Travian.

Subiecte asemănătoare

 1. Discutii despre noul regulament
  Postat de Angello în forumul General
  Răspunsuri: 73
  Ultimul mesaj: 08.12.2009, 14:48:48
 2. :: forum :: Folosirea forumului
  Postat de Bristena în forumul Forum & Chat
  Răspunsuri: 0
  Ultimul mesaj: 03.03.2009, 08:27:45
 3. noul sat
  Postat de tedy2007 în forumul Intrebari Travian
  Răspunsuri: 13
  Ultimul mesaj: 04.10.2008, 22:23:47
 4. in noul meu sat
  Postat de elTOROel în forumul Intrebari Travian
  Răspunsuri: 13
  Ultimul mesaj: 10.02.2008, 02:57:12

Reguli de postare

 • Nu poți posta subiecte noi
 • Nu poți posta răspunsuri
 • Nu poți posta atașamente
 • Nu-ți poți edita mesajele
 •