Regulament forum | Regulament travian | Help Travian |Lista Medalii Existente
| Coltul Incepatorului | Caut/Ma ofer coplayer | Versiunea T 3.6-informatiiSistem automatizat anti-pushing
"La sfarsit nu este important cati ani a avut viata ta,ci cata viata au avut anii tai "
Salutare! Imi poate spune si mie cineva cum sa trec de pagina cu explicatii despre artefactele natare? Nu-mi apare butonul "Continua" in josul paginii...
Salut.
Nici eu nu pot sa intru pe cont!!! Serverul 4 e blocat???? Din cauza artefactelor???
Cum naiba sa facem? Imi mor trupele de foame....
va rog sa ne ajute cineva... nu este nici un buton activ de "continua".... e bug sau ce naiba?
Ultima modificare efectuată de sunlight; 05.06.2012 la 13:27:51.
Eu nu mai pot intra in joc pe T4, imi apare mesajul cu artefactele si nu merge sa dau clik pe "continua" Nu merge, mai e cineva in situatia asta?
Eu am reusit, am intrat de pe alt browser, in speta IE si am putut da clik pe "continua" . De pe Mozilla si Opera nu mergea, am intrat pe cont de pe IE, am dat continua si acum pot sa intru pe cont de pe orice browser
o sa mai fie vreo dara versiunea 3.6 speed 3x ????????
Ai dreptate Nicule, m-am exprimat ca si cum toti ar sti ce-i ala clasic. Unii chiar pot fi derutati de jargoanele astea.
Deci clasic inseamna "trei punct sase". Se pronunta exact asa cum se scrie.