Nu stiu cum sunt unii dar eu cand ma gandesc la jucatori Romani pe serverele externe ma astept ca acestia sa-si ia apararea reciproc, am migrat de curand pe serverul ComX, este sa zic asa, primul server care il iau in serios dupa experienta serverelor Rox.
Ma asteptam sa gasesc aliante de Romani bine conturate, bine determinate si cu un tel comun, Castigarea Serverului.... apa de ploaie pot sa zic, stiu, romanii au fost CANDVA castigatori de ComX dar aceste vremuri au apus pentru noi.
Cand colegul Adivro mi-a povestit ca in cadranul in care activa el doua aliante de Romani s-au luat la macel nu l-am crezut, ma gandeam la unele certuri mici privind ferme sau altceva, dovada ca aceste lupte erau cat se poate de reale si pline a venit cu stergerea contului de top 20 Dominatrix (Adivro) , iar acum ii dau perfecta dreptate, a procedat cum ar fi procedat orice Roman de buna credinta care ar fi dorit sa castige un server international alaturi de conationalii lui.
Aseara pe contul unde activez alaturi de Cocornel si Claudia (Camila) mare ne-a fost mirarea cand am constantat ca un jucator roman este spion si joaca pentru alianta Rusa, mi-am zis, beton frate, nu l-am crezut pe Adivro, acuma traiesc pe propria-mi piele.
Si acuma stau si ma intreb ce anume ii motiveaza pe acesti oameni sa joace pe servere internationale contra conationalilor lor, avand in vedere ca la final de server nu se va zice... a castigat X-lescu sau Y-lescu ci.... au castigat Rusii, Romanii sau Bulgarii.
Daca am fi o Tara inferioara ca si numar fata de restul tarilor care joaca pe ComX, v-as fi crezut pe buna dreptate, dar cand serverul este plin de jucatori Romani, sa nu aveti mandria ca sunteti Romani uniti si ca puteti reusii sa faceti o figura pozitiva contra celorlalte Tari prin castigarea Serverului ? , pacat ....
In momentul de fata activeaza o alianta de Romani 300-Ro unita precum degetele de la mana, dar.... nu este de ajuns, cu o floare nu se face primavara.