hai ca am intrat si eu :)
hai ca am intrat si eu :)
s2.RO / 2008-2015 [PHOENIX] chebeleu / hitman ; s5.RO / 2010-2012 [OBLIC] Darksoul
s5.COM [ REF ] Dargo ; Tournament Final 2013 - 2017 [DACIA] Chebe / Kara
si eu sunt de azi acolo
WoD](23|132)..ferma de lux....va asteptam pe la noi![]()
Daca aveti intrebari si nu sunteti pe chatul skype al aliantei, ma puteti contacta in joc :
Archangels
[WoD]Shadow of death (capital) 49 pop (34|110)
Pai esti pe com frate :P zi mersi ca nu ti-au trimis contre fermele :P
Salut,
Serverul com1 s-a dovedit a fi pana acum unul extrem de palpitant si incet incet se apropie de partea finala. Am avut o serie de razboaie sangeroase si recent am castigat suprematia in cadranul NE.
Artefactele au aparut, le-am cucerit, pot spune ca alianta noastra are super artefacte in posesie si suntem favoriti la castigarea serverului.
Din pacate cum era de asteptat odata cu trecerea timpului, o parte din jucatori s-au lasat de joc din diferite motive...
Prin urmare avem cateva conturi bunicele de dat si avem nevoie de ajutor, sange proaspatde roman, dar avem si noi o rugaminte sa nu va abonati daca nu sunteti jucator experimentat.
Echipa de veterani a ramas aproape intacta, conducerea este pe pozitii, planurile sunt facute, veti avea ocazia sa jucati intr-o echipa super profesionista si sa dobanditi o experienta noua si poate inca o victorie frumoasa in palmaresul dumneavoastra.
Puteti primi cont defensiv sau ofensiv, depinde de preferinte, toate conturile pe care le avem au armate frumoase si potential bun de a face un hammer pt WW.
Va rog sa veniti pe com1 alaturi de mine si sa dati o mana de ajutor, doritorii sunt rugati sa imi dea mesaj privat pe acest forum sau sa ma contacteze pe skype (ID: emeriku)
Va multumesc !
Ultima modificare efectuată de Emerik; 11.08.2010 la 14:15:17.