Phoenixul a fost una din cele mai importante confederatii care a jucat pe serverul S4 trecut (Bushido - cea mai buna care a castigat serverul, NewAge, GDN si HIVE.)
Trebuie sa recunosc faptul ca liderii Bushido au desfasurat o diplomatie foarte buna si au reusit sa convinga toate celelalte confederatii de pe server, mai putin Phoenix, sa se alature lor. Strategia a fost simpla .... sa nu fie atacati si sa se poata dezvolta in liniste, ceea ce le-a iesit de minune. Celelalte 3 confederatii au cazut in aceasta plasa. Singurii care au opus rezistenta in unele cazuri tuturor celorlalte confederatii a fost Phoenixul.... si a ramas astfel pana la final....CEA MAI DE PRET ARMA A NOASTRA A FOST UNITATEA...... chiar daca, recunosc, ca au fost si tradari.... 2 winguri a trecut de cealalta parte a baricadei.
Inainte de final, Bushido, GDN si HIVE au decis impreuna sa se desparta si sa isi adjudece satele natarilor pentru construirea WW-urilor. Cum era de asteptat, Bushido a cucerit (daca nu ma insel) 8 GDN 2, HIVE 2, iar Phoenixul (contrar asteptarilor tuturor) a reusit sa castige si ea un sat natar.
Asa cum spuneam, strategia Bushido a fost f buna ..... celelalte aliante neavand NICI CEA MAI MICA SANSA LA FINAL...... de a rezista armatelor Bushido, antrenate in liniste, pe timpul intregului server.......
Astfel ... la final ... Bushido a ajuns prima, cu WW-ul lui Torre la nivel 100, iar in clasament, toate celelalte 7 minuni ale lumii au fost in fatza. Dupa WW-urile Bushido a urmat WW-ul Phoenix , la care am reusit sa pastram cateva niveluri ... iar dupa noi au urmat cele 4 WW-uri ale GDN si HIVE ...toate la nivel ZERO.
.......................................
V-am prezentat acest mic istoric ......................
am o intrebare asa au stat lucrurile?