Am scris eu mai jos :) E adevarat...cred ca sau facut 3 deja!
Oricum, e foarte putin vizitat forumul de jucatori... nu s-a format cine stie ce alianta, care intra, care pleaca... dar e ok si asa... oricum nu ma apuc sa ma sparg de jucat travian... cu toate ca ii acord foarte mult timp, e bine sa fiu si singur in alianta... imi place foarte tare numele :)
Ia-ti coplayer si o sa fie contul mai mult online,daca te dezvolti o sa se bata aliantele din cadran pt a te avea in componenta...
Am vazut ca zicea cineva ca joci de 2 saptamani travian,daca iti faci cont pe forum acum 2 saptamani nu inseamna ca joci travian de 2 saptamani,eu mi-am facut contul anul trecut in mai dar jucam travian din august 2008 ;)
Bine ca v-am dat motiv de scris pe forum :) Este alianta, ca asa au facut-o cei cu jocul... UNUL singur sa isi poata face o alianta... ai si tu dreptatea ta... devine alianta cand fac parte din ea doi sau mai multi jucatori, dar daca cei din Travian o numesc alianta, eu ce sa fac acum ?:)
Salut !
Uite frate, aceeași greșală am făcut-o și eu la început când am intrat pentru prima dată. În mai puțin de 3 săptămâni aveam deja o alianță. Mă rog... aveam numele alianței. Așa, si am vorbit cu cei din jur care erau mai mici ca mine și au acceptat. S-a făcut o alianță frumușică, dar cu timpul pleacu doi venea unu etc. Apoi au început atacurile. Chiar în prima zi după ce s-a terminat protecția am primit atacuri. Atunci a cam scăzut numărul de membrii, cei mai mulți alăturându-se alianțelor mai mari. Am rămas eu cu încă câțiva la farmare. Am scăpat totuși din acest status (mă rog nu se poate numi farmare deoarece nu luau nici o resursă de la mine, doar atacau). Simplu - m-am aliat și eu unei alianțe mai mari. Atunci am avut o pace foarte frumoasă, dezvoltându-mă bine de tot. Dar am lăsat prima alianță în urmă cu o mică durere... de aceea te-aș sfătui să intrii direct într-o alianță mare cât mai repede, ca dupaia să nu-ți pară rău că trebe să o părăsești.
Oricum, dacă ești la începutul unui server, atunci mai merge, dar dacă te-ai înregistrat pe la mijloc sau pe la un sfert - nu mai poți face o alianță bună...
O zi bună !