Foarte amuzant. Trecand peste greselile de ortografie (care demonstreaza de ce nu ai luat bacalaureatul) sunt uimit de cata subtilitate si inteligenta dai dovada.
P.S. Tu erai liderul aliantei Saints sau mascota lor?
Foarte amuzant. Trecand peste greselile de ortografie (care demonstreaza de ce nu ai luat bacalaureatul) sunt uimit de cata subtilitate si inteligenta dai dovada.
P.S. Tu erai liderul aliantei Saints sau mascota lor?
ro6: crawler (eagles apache) runda 1
ro1: crawler (saints) runda 3
ro6: genseric (atw) runda 2
ro1: nightcrawler (krypton) runda 4
ro6: nimeni (aegis) runda 3
ro1: nimeni (Krypton) runda 5
mai baiatule nu vezi ca nu prea te baga nimeni in seama si cine te baga te ia numai la caterinca
tu chiar nu iti dai seama ca te duci rau de tot in ridicol
pe unde apari nu faci decat se aduci acuze jigniri si sa te lauzi cat de bun esti tu si cat de slabi sunt altii
@crawler
lider Saints sigur nu e ca eu nu il vad in saints , au si ei niste standarde totusi
tot ce conteaza e simbolic.........un tort cu multe lumanari
Vand passat pret bun: http://www.vanzariautoromania.ro/anunturi-auto/volkswagen-passat--2000--116-cp--4100-euro-21474
Daca tu zici probabil asa este. Din cate imi aduc aminte eu am luat legatura cu tine la inceput pentru ca toti ziceau ca tu esti lider in Saints si vroiam ca tu, marele lider, sa mai aloci o alianta si ww-ului marlo (ww pe care il sustinea doar alianta mea). Dupa ce am vazut ce este de capul tau , am inceput sa dau mesaje la toti liderii Saints incercand sa dau si peste alti lideri in afara de copii. Nu am gasit pe nimeni dispus sa facem o strategie comuna de ww si rezultatul s-a vazut: fiecare ww-builder din Saints a facut ce l-a taiat capul si Saints a pierdut rusinos desi avea un numar dublu de ww-uri fata de lords.
Din acest motiv am ales sa nu mai joc in cadranele Saints si acum cand vad ce postezi, ma felicit pentru alegerea facuta. Spor la joc iti doresc.
ro1: nightcrawler (krypton) runda 4
ro6: nimeni (aegis) runda 3
ro1: nimeni (Krypton) runda 5
Cititi inainte de a sterge semnatura
http://forum.travian.ro/showthread.p...t-al-forumului
Daca o sa imi zici cine esti poate imi aduc aminte de tine