o nelamurire am si eu...a zis ca se vor da medalii care vor merge pe orice server. ok...dar daca eu joc pe ro2x cu inca 2 coplayeri, iar apoi sa presupunem ca avem medalie si intram toti pe 3x, care din noi va putea folosi acea medalie, doar cel care a facut contul?
Da, asa se intelege, din moment ce medalia e legata de e-mail. Cand se face un cont pe alt server, folosindu-se adresa cu care a fost inregistrat contul pe 2x, apare si medalia. Daca nu folosesti o adresa de mail inregistrata pe 2x, nu are cum sa iti apara medalia. In plus mai trebuie sa si termini serverul, nu doar sa te inregistrezi.
Cu toate acestea participantii la acest server si care il vor juca pana la terminarea cursei Minunii Lumii nivel 100 vor beneficia de medalii distinctive permanente (pot fi afisate in profil in orice server si domeniu, ele fiind bazate pe adresa de e-mail). Tot medalii distinctive vor primi si cei mai buni jucatori ce se vor regasi in topuri precum si cel care va ridica Minunea Lumii la nivel 100.
Ultima modificare efectuată de Nicole; 01.09.2010 la 12:02:24. Motiv: quote la un mesaj sters
medalia se ataseaza adresei de e-mail :) deci un singur cont va avea "medalie de V.I.P."
dar nu stiu cu ce te ajuta daca nimeresti intr-o alianta gen DE-WI-BA![]()
nu te pune nimeni sa joci cu 5 oameni pe cont. daca acest "concurs" se vrea a fi "cel mai bun dintre cei mai buni" indiferent ca se subintelege cel mai mare gold-ist, nu poti sa te bati cu 10 care joaca pe acelasi cont...nu ?
doar daca nu esti vrun JiJi
oricum e putin aiurea ca nu este luat in seama.
Da...Nu-si are rostul daca stii ca nu vei intra printre cei mai buni...Ma intreb de ce a mai fost lansat daca nu are un scop... :-? Bine,are un scop pe care-l subintelegem toti,scopul financiar...Dar pe plan travianistic nu are rost sa te apuci de el...Cel putin asta e parerea mea de noob... :D
Ultima modificare efectuată de jiji52; 31.08.2010 la 00:23:49.
Cititi inainte de a sterge semnatura
http://forum.travian.ro/showthread.p...t-al-forumului
Din anunt inteleg ca oricine joaca pana la final primeste o medalie, deci nu e nevoie sa bagi aur, nu nevoie sa intri de 20 de ori pe zi, e nevoie doar sa joci pana la sfarsit. Cei care vor fi in topuri si cel care va construi ML nivel 100 primesc alte tipuri de medalii, dar in final toata lumea va avea o medalie "Am jucat pe unicul 2x de pe .ro".