Am citit regulamentul si nu am gasit acolo nimic despre cucerirea satelor unui jucator dintr-o alianta aliata. Stiu ca inainte nu era posibil decat daca acel jucator parasea de 24 ore sau 48 ore alianta.
Stie cineva sigur care e regula in vigoare ?
Am citit regulamentul si nu am gasit acolo nimic despre cucerirea satelor unui jucator dintr-o alianta aliata. Stiu ca inainte nu era posibil decat daca acel jucator parasea de 24 ore sau 48 ore alianta.
Stie cineva sigur care e regula in vigoare ?
Aceasta intrebare e din 5.03.2011 ? Hahahaha
Si raspunsul ?
te'ai innorat vreodata ?
Conform acestui topic, exista mai multe tipuri de legaturi/relatii intre jucatori. Astfel:În prealabil postat de Dariana
CT1 - jucatori care nu inter-relationeaza in vreun fel din pct de vedere al logarii de pe un/o PC / retea comuna. Pe scurt aici se vor incadra jucatorii ce isi vor trimite resurse si care se logheaza din orase diferite, furnizori de internet diferiti, etc. si care nu au interactionat recent de pe acelasi PC / IP(retea) pentru a se loga pe contul Travian
--> cei 2 jucatori implicati in aceasta relatie(de tip CT1) pot cuceri sate unul de la altul doar daca nu au fost in relatie de loctiitor-loctiit in ultimele 14 zile si daca cei 2 nu au fost in aceeasi alianta sau in alianta aliata (nu se aplica in caz de PNA) in ultimele 48h
CT2 - jucatori care folosesc aceeasi retea WLAN sau retea la locul de munca (office network) sau care recent au fost sau inca sunt in relatie de loctiit-loctiitor
--> cei 2 jucatori implicati in aceasta relatie(de tip CT2) pot cuceri sate unul de la altul doar daca nu au fost in relatie de loctiitor-loctiit in ultimele 14 zile si daca cei 2 nu au fost in aceeasi alianta sau in alianta aliata (nu se aplica in caz de PNA) in ultimele 48h
CT3 - Cei doi jucatori au jucat recent de la acelasi computer sau sunt actualmente conectati prin optiunea "loctiitori", fara sa existe, recent, accesari ale proprietarului contului.
--> nici unul din cei doi jucatori nu poate cuceri sate de la celalalt;
Don't worry, be happy:
Evidentiam promtitudinea. Si asta o fi un motiv de ce comunitatea e mai goala acum :)
te'ai innorat vreodata ?