citeste la arhiva ambasadelor din travian vei vedea ca esti in cel mai simer server ever !
citeste la arhiva ambasadelor din travian vei vedea ca esti in cel mai simer server ever !
runda trecuta au fost: KoH NW ( castigatorii rundei trecute), KoH SW ( alianta cu cele mai multe puncte off de pe server, cu cele mai mari si cu cele mai multe armate) , War - SE si War - NE . Cele 2 WAR au fost foarte prost organizate cu mentiunea ca cei din NE au fost la inceput de speriat, demoland in prostie... Tot din prostie inainte de artefacte au mers pe un cont mare si au ramas la poalele cetatii. dupa aceasta deceptie, majoritatea playerilor buni fie au cedat conturile fie au dat delete.
Diplomatia este la fel cum este si acum: NW & SW vs NE & SE .
Ultima modificare efectuată de nasty boy; 30.12.2011 la 18:14:23.
Vlade iar ai gresit cadranul....
Tu Nasty unde joci??
Nu se poate numi joc... intru din cand in cand pe un cont de top1000
Dupa ultimul s2 am intrat pe un server .hu, parca e alta viata acolo, multi jucatori, cadrane echilibrate...
Member of Aegis on s6; Respect on s2
Foarte interesant ce spui tu acolo :)) teai gandit sa te muti si fizic in .hu nu doar virtual?
o scurta prezentare a servarului se poate????
sa stim si noi ce si cum?
si salutare wlad si homeless
vad ca dau si aici de voi :))
mi-am facut cont :)) la 2 luni de la inceperea serverului :)))) am vrut sa vad si eu t4 asta ce poate..... si poate multe....gold sa ai.......si cum eu nu prea bag gold...mergetreaba la relanti
ca o parere personala simareala e in floare mai rau ca la noi pe 5 :)) poate dupa artefacte sa inceapa ceva miscare :))