Vă rugăm să concentrați discuțiile cu privire la noua rundă a serverului 7 în cadrul acestui topic.
Spor la joc tuturor!
Echipa Travian
Vă rugăm să concentrați discuțiile cu privire la noua rundă a serverului 7 în cadrul acestui topic.
Spor la joc tuturor!
Echipa Travian
bafta tuturor.. m am bucurat f tare cand s a dat startul la server dupa o lunga perioada de timp
pam-pam, mi-am regasit contul pe forum si pot sa spamez. :))
da' nici spam nu exista pe s7, atat de varza e ca dupa 2 zile de cand au aparut artefactele asta-i situatia:
Nume Jucător Alianță
Secretul meșteșugarilor cont I (3x)
Trezorerie: 20, Efect: Cont
Natari -
Secretul meșteșugarilor cont II (3x)
Natari -
Secretul meșteșugarilor cont III (3x)
Natari -
Secretul meșteșugarilor cont IV (3x)
Natari -
Măiestria arhitecților unic (5x)
Natari -
Deja le-am scris la natari sa vad daca ma primesc cu ei in alianta.
Daca vor spune vreodata povestea mea, sa se spuna ca am spamat in vremea gigantilor. Sa se spuna ca am spamat pe vremea lui Apache si a lui Bushido, ca am fost acolo cand 3 cadrane s-au unit sa rapuna titanii.
Ma uit, si sunt 17 inca la natari, deci 22 in total. Restul aliantelor 13, nu c-as fi eu mai breaz sa fi luat unul din alea 13. :)
Poate sunt oamenii pe plaja in concedii.
Daca vor spune vreodata povestea mea, sa se spuna ca am spamat in vremea gigantilor. Sa se spuna ca am spamat pe vremea lui Apache si a lui Bushido, ca am fost acolo cand 3 cadrane s-au unit sa rapuna titanii.
Neatza:D
Pai nu e vorba de concedii, e vorba de organizare...NE si NV nu stiu ce au facut, probabil doar sim. Nu stiu in ce cadran esti tu si cum vezi lucrurile, dar FIRE s-a miscat foarte bine la artefacte(te uiti la artefacte si iti dai seama).
Poti spune ca e un server slab doar pentru ca NE si NV n-au treaba cu jocul :P
Sunt batranii in joc, despre nord ai dreptate, de fapt nu numai despre nord, ci despre Earth si aliatii vostri, ca nici ICE n-au spart gura targului la artefacte, dar FIRE s-a miscat acceptabil, nu bine, acum 2 ani cand s-au introdus artefactele in t3.6 daca o alianta se descurca ca si FIRE era considerata alianta sl aba.
/edit: Felicitari pentru artefact totusi. :)
Ultima modificare efectuată de darkmann; 11.08.2012 la 21:55:28.