las' ca vine iarna si forumul este din nou animat cu subiectul "pastrarea t 3,6 in viata" sincer nu ma mir ca nemti renunta incet la t3,6
las' ca vine iarna si forumul este din nou animat cu subiectul "pastrarea t 3,6 in viata" sincer nu ma mir ca nemti renunta incet la t3,6
Tin sa te contrazic aici,chiar nu renunta servarul din cate am observat si am jucat eu se reseteaza constant.Sunt cred ca 3 tari care au svr de T3.6 si pana la urma este normal sa dispara aceasta varianta.Intradevar este cea mai reusita versiune,eu am spus pacat ca nu mai poti pune skin ca as juca numai cu skin de t3,6 asa cum era in acea versiune,unde puteai sa schimbi interfata.Oricum nu mai am timp sa mai joc inca un svr,am deja 2 si rox si balkan ajunge pt moment :D
FARA POEZIE VIATA E' PUSTIU
se reseteaza constant in tot mai putine tari :)Tin sa te contrazic aici,chiar nu renunta servarul din cate am observat si am jucat eu se reseteaza constant.Sunt cred ca 3 tari care au svr de T3.6
nu cred ca te incadrezi in categoria marilor sustinatori a versiuni t3,6 si nici chiar a topicului ce dezbate aceast subiect :Psi pana la urma este normal sa dispara aceasta varianta
oricum iti urez succes pe noua versiune :P
eu am intrat in SW cu contul mariko