cu ce trebuie sa trimit eroul acolo normal sau raid, sa fie cu sau fara trupe, si daca nu am resedinta merge sa dezocup oaza tipului???
cu ce trebuie sa trimit eroul acolo normal sau raid, sa fie cu sau fara trupe, si daca nu am resedinta merge sa dezocup oaza tipului???
Se numeste a cuceri o oaza.
Iti trebuie resedinta eroului la un nivel la care se poate cuceri o oaza. Daca nu ai nicio oaza pe sat iti trebuie level 10, daca mai ai o oaza level 15 si daca ai 2 oaze deja pe sat iti trebuie level 20.
Poti trimite raid doar cu eroul, dar ai grija, proprietarul oazei poate trimite intariri acolo.
Daca de pe satul de unde este cucerita oaza nu mai sunt cucerite alte oaze (adica oaza pe care vrei sa o cuceresti este singura oaza pe acel sat) trebuie sa ataci de 3 ori, daca de pe acel sat mai este cucerita o oaza (adica 2 pe acel sat in total) trebuie sa ataci de 2 ori, daca sunt 3 oaze cucerite in total de pe sat trebuie sa ataci o singura data.
Informatii mai multe despre oaze gasesti aici.
ok, deci am nivel 10 la resedinta si o oaza ocupata, nu o pot dezocupa pe cea a acelui player decat daca fac nivel 15 la resedinta?
sau daca ai lvl 10 al resedinta ta si deja ai oaza dar tu o vrei pe a vecinului ,ca e mai sexy, poti renunta la a ta accesand resedinta eroului, si apasand pe X-ul de culoare rosie , dupa trebuie sa ataci oaza respectivului in mod repetat pana o cuceresti.
mersi pentru raspunsuri, eu vreau doar sa ii dezocup oaza ca ma enerveaza, ca eu deja am oaza mai buna ca a lui :D