Punctele 1&2: Nu eu am cerut fake-uri acolo, nu stiam ca acel MM de fakes exista.
Puteam face trenulete la tine si Dyegis, aveati artefact de spioni si va puteam baga in ceata, dar daca apareau 20+ atacuri pe 3x cred ca era clar pentru voi unde vin reale. Si in al doilea rand, cu cine sa faci trenulet?Ai vazut la game_over ce fiasco a fost..daca ii incercai pe maestrii din NV la un astfel de joc, ar fi zis ca le cer prea mult sau ca nu poate sa lanseze.
Eu cu l-g ne-am gandit ca oricum va dati seama unde vin reale, nu asta era chestia, dar mizasem ca mai mult de 1,5 mil deff nu strangeti(eu facusem calcule pentru 1,6 in prima faza, cu 25 de armate si stii bine ca daca lansam din prima nu gaseam atat).
Daca boreus accepta viteza de la balboua, ar fi facut sub 24h si don lua viteza de la semper la fel, sub 24h...Dar Don a trebuit sa stranga armata in 15h(nu asta era problema, stiam asta dinainte sa ii dau tinta), dar facea si 38h. Si avand in vedere timpul celor doi a trebuit sa fixez ora cat mai tarziu, eu as fi preferat ora 12.00 luni sa intre hammerele. Eu aveam de gand sa urmaresc cand puneti al doilea 3x pe BWB si imediat plecam pe WW(eu faceam 22h, cel mai mult), apoi restul se lipeau conform planului. De ce semper nu a vrut sa dea viteza lui don nu inteleg, nu avea consum enorm si oricum nu facea mult pana la tinta.
Deci daca lansam din prima aveam sanse sa luam 3x-ul si chiar daca puneati al doilea 3x, noi ajungeam pe WW inainte de activare pentru ca toate hammerele faceau sub 24h si hai sa zicem ca rata unu lansarea si ajungea dupa activare, asta era..Faptul ca Don si boreus nu aveau viteza m-a incurcat si mai mult, astfel am ales ora 1 AM(lucru ce v-a ajutat, v-ati dat seama din timp care e ora de sosire a realelor pe ww). Recunosc, ca la partea a 2 a am fost cam superficial pentru ca eram scarbit de anumite personaje care au dormit tot serverul si acum isi dadeau cu parerea despre cum putem castiga acest server.
La primul plan pe WW nu am participat.
Iar la lucrul pe ww, eu am zis ca ajut doar daca se baga l-g pentru ca e singurul cu experienta de acolo..daca el nu s-a bagat, am stat si eu cuminte, doar aruncam cate-un ochi. Nu stiu cum de nu s-au observat acele atacuri decat prea tarziu, ca timp de bagat 5x era.
Zidul am tot zis ca trebuie ridicat, pentru ca ori ca il ridicai azi, ori peste o saptamana...tot trebuie si tot timpul ala ar fi fost, dar asta e.
Infrastructura pentru lvl 100 e gata, dar nu mai conteaza aspectul asta acum..
Si sa inteleaga toata lumea de ce prima tentativa de atac a fost anulata :
1. Semper Fidelis a dorit sa dea pe WW, urmand-o si cativa din NV pe care ii influenta(care pana la urma tot n-au dat pe 3x).
2. Lumea buna din NV vroia sa dam in zid lvl 12-13 pe WW cu toate armatele si hammerele cu TINTA WW, ceea ce insemna un 15 levele MAXIM, ceea ce nu conta pentru ca in momentul respectiv noi aveam 800k capacitate pe WW si SUD-ul inca nu daduse cu nici un hammer:)
3. Erau oameni cu 1,5k berbeci sau 2-3k catas, care nu le convenea sa dea fara ele pe 3x.
Sa va explic punctul 3, singurul scop al armatelor bagate pe 3x era doar sa curete deff-ul, nu sa darame ceva anume. Dand la o parte artileria, o mare parte din jucatori ar fi lansat cat mai tarziu si adversarul ar fi vazut tarziu intreg trenuletul(una e sa vezi ca in 30h ai 25 insi lipiti pe 3x, alta e sa vezi ca in ultimele 10 ore mai apar inca 15 insi in trenulet). Catasurile erau inutile la arhitect lvl 20 + 3x si cei 1-2k berbeci la fel(ce-ar fi facut diferenta 2k berbeci la defful ala? poate un 1k deff spart in plus)