În data de 18 ianuarie, la ora 07:00 (.RO), va începe o nouă rundă a serverului RO-3, în versiune T4.4 (Travian: Legends).
Vă rugăm să concentrați discuțiile cu privire la această rundă în cadrul acestui topic.
Spor la joc tuturor!
Echipa Travian
În data de 18 ianuarie, la ora 07:00 (.RO), va începe o nouă rundă a serverului RO-3, în versiune T4.4 (Travian: Legends).
Vă rugăm să concentrați discuțiile cu privire la această rundă în cadrul acestui topic.
Spor la joc tuturor!
Echipa Travian
aliante ceva ? nu se arata nimic la orizont si mai sunt cateva zile
E mort forumul uitate in arhivele forumului sau cauta pe gettertools ceva jucator .Nu se discuta aici despre strategii si cadrane si alea alea alea se discuta pe skype,eu am avut un skype vechi unde iam dat delete pe toti de pe travian ca am zis ca ma las apoi am mai jucat dupa...
Legolas-nume inventat de mine in toamna anului 2008 pentru travian.
Salut!
Nu am mai jucat de mult aici, vad o noua versiune, aveti idee artefacte cand apar si daca mai sunt, sau decata itemele alea?
Salut alcoolicul,
Da mai apar si acele artefacte. Nu mai stiu exact insa cam prin a 3-a luna ar trebui sa fi pregatit pentru ele. Cam asa imi amintesc din vremurile stravechi cand jucam travian 3-4 luni de la start.
Si ca sa fim ontopic: da Columna a reaparut pe server.
Iar am baut banii de bere !!!
Salut alcoolicul
Dupa cum a mentionat anterior v.m.p., artefactele vor aparea dupa primele 3 luni de joc, mai exact, dupa 100 zile de la inceputul serverului.
Distractie placuta!
It never gets old, huh? Boom de yada, boom de yada...
Pam Pam .. test .. test ...
proba de microfon
imi spune si mie cineva cum se posteaza pe forumul asta?
Nooo ce avem noi aici?
Salut ! Ai auzit ? Cea mai buna alianta din Romania se va naste pe viitorul s5.com ,campioni ai serverelor nationale , nuclee de jucatori experimentati de pe s1 , s2 , s3 si s4 ...se unesc sub aceelasi nume ca sa joace pe cel mai disputat server international. Un proiect 100% romanesc...vrei sa participi ? Inscrie-te pe www.aliantelecolumna.ro !!!!!
http://forum.travian.ro/showthread.php?t=30480 - si am castigat