Stimați jucători,
Cea de-a doua rundă a versiunii noastre aniversare de mare succes Scattered Empire s-a încheiat și am dori să vă mulțumim pentru feedback. L-am evaluat împreună cu echipa noastră și am dori să vă prezentăm câteva dintre rezultatele pentru viitoarele servere live:
Cazanul alchimistului
Am primit feedback pozitiv și negativ cu privire la cazanul alchimistului. Un punct important în criticile voastre l-a constituit acordarea unui avantaj prea mare jucătorilor care folosesc Aur (de exemplu, trupe și resurse în plus) și faptul că ține aproape exclusiv de noroc ceea ce pot câștiga jucătorii din folosirea acestuia.
Am primit feedback pozitiv cu privire la schimbările implementate pentru echilibrarea premiilor individuale. Datorită acestui lucru, am observat un grad mai mare de aprobare a cazanului alchimistului.
Cu toate acestea, în sondajele noastre cu privire la cazan, feedback-ul negativ a fost predominant. Nu am ascuns niciodată faptul că vrem să câștigăm bani. Cu toate acestea, am subliniat întotdeauna clar faptul că opinia voastră este foarte importantă pentru noi.
Prin urmare, am luat hotărârea de a nu folosi cazanul alchimistului pe viitoarele noastre servere live.
Unirea trupelor
Opțiunea de unire și trimitere a trupelor a fost introdusă pentru prima dată în Scattered Empire (detalii). Relocarea vă permite să mutați în mod selectiv soldați dintr-un sat ce vă aparține într-un alt sat, trimițând întreaga armată sau numai o parte din aceasta sub formă de "întăriri" și încorporând-o apoi în respectivul sat.
Aici, avem două mici inconveniente:
• Coloniștii, administratorii (senatorii/generalii/căpeteniile) și eroul nu pot fi relocați.
• Relocarea trupelor într-un alt sat vă costă fie resurse, fie Aur, la alegerea voastră.
Redirecționarea trupelor
Și opțiunea de redirecționare a trupelor a fost introdusă pentru prima dată în Travian: Scattered Empire. Această funcție vă permite să vă trimiteți armata în satele din alianțele voastre. Credem că acest mijloc defensiv facilitează comunicarea între jucători și deschide noi opțiuni strategice.
Aceste funcții, atât cea de relocare, cât și cea de trimitere a trupelor, au fost testate cu atenție și primite foarte bine de comunitate. Din sondaje, am primit mai multe aprecieri pentru aceste funcții, decât pentru orice altă opțiune nouă!
În plus, ne-a bucurat foarte mult amploarea pe care au luat-o aceste două funcții. Iată de ce ne bucură și mai mult să vă spunem că veți putea folosi ambele funcții pe toate serverele noi, începând cu luna mai! Vă vom oferi mai multe informații la momentul potrivit pe forumul Travian (http://forum.travian.ro).
Am vrea să mulțumim comunității noastre pentru feedback-ul prețios și sperăm că schimbările menționate aici vor fi pe placul vostru. Așteptăm cu nerăbdare să vă citim opiniile și comentariile în topicul pentru discuții!
Dacă, după ce ați citit acest articol, de-abia așteptați să începeți o nouă rundă în Travian, vă puteți înregistra aici: news.travian.com