Buna ziua,
Dupa aproape un server de facut Hammer, am decis ca e mai amuzant sa rup un alt hammer, decat sa dau pe un sat cu minunea lumii si sa dispara trupele intr-o secunda. Atacul s-a intamplat in data de 12.06.2016 la ora 07:00.
http://travian-reports.net/ro/report/878541191b3
Am început cu incantare serverul rox cu un plan bine pus la punct la o zi după deschidere. Mi-am recrutat oamenii si am început sa scriem istoria ca de fiecare data. Cuști, alifii, cărți ale înțelepciunii, locuri onorabile in top 10, medalii.. Toate acestea piese memorabile ale fiecărui server. Nu cu puțin timp înainte de apariția artefactelor, am văzut ca s-a deschis serverul de calificare pentru finala. Am fost curios si tot odată emoționat. După câțiva ani de zile in care nu am îndrăznit sa pășesc pe serverele de calificare, mi-am făcut curaj si m.am înregistrat pe serverul nemntilor. Inițial am vrut sa îmi testez limitele si calitățile si sa joc singur cu barbarii, sa am un joc defensiv, inevitabil cu atingerea unui număr impresionant de lăncieri. Mi.am dat seama cu o zi înainte sa încep ca un ajutor in plus nu ar strica, așa ca am chemat alaturi de mine un veteran al Travianului, Bogdan. După ce a auzit propunerea de a juca barbar defensiv, după câteva ore de discuții in care ne-am făcut planul de bătaie, am ajuns la concluzia ca jucam roman defensiv. Ne-am propus sa ne alegem o capitala 4-3-5-6, sa facem un sat de spioni, un sat pentru npc ( sa economisim ceva aur) pentru ca si așa duceam lipsa de el. Ne.am înregistrat in primele minute ale serverului. Ne.am alăturat alianțelor Dacia si urma sa fondam primii din alianță undeva la aproximativ 67 de ore de la începerea serverului de calificare. Singura problema care a fost e ca in timp ce se instruia ultimul colonist, prin naivitatea mea, am reușit sa omor unul dintre cei doi coloniști in timp ce i-am trimis sa farmezi o oaza care aparent o curățasem nu cu mult timp in urma.(busted :))) In timp ce așteptam instruirea celui de-al patrulea colonist am fost contactați de un alt prieten de al nostru care ne-a propus sa jucam ofensiv. Am acceptat pentru ca am fost mițuiți cu aurul promis.:))
Nu am stat la discuții prea mult, insa liderul alianțelor ne-a îndemnat sa fondam in centrul hartii, pe gri, pe un croper de 15 cu bonus 150%.
Am acceptat, deoarece ne hotărâserăm sa jucam ofensiv si avem de gând sa luam cel puțin 2 artefacte unice. Alianță nostra a reușit sa fondeze pe 3 c15 de 150% pe gri, si am reușit sa acaparam aproape toată zona din mijloc.
Concluzia e ca este greu sa te tii de planul pe care ti-l faci. Apar schimbări, apar probleme, apar dispute. Eu am reușit sa îmi schimb planul de 3 ori ca sa ma pot adapta cerințelor. De la barbar defensiv am ajuns la roman ofensiv pe gri cu un c15 de 150%. Sunt mândru de realizările pe care le-am asimilat, de laudele primite si nu îmi pare rău pentru banii cheltuiți, deoarece Travian este o pasiune pentru mine. Contul de pe serverul nemțesc se numește BPSquaD. Si sper ca pana la final sa ne îndeplinim telurile propuse.
Pont: Satele care sunt fondate in zona gri nu produc puncte de cultura, insa petrecerile date in casele de cultura produc!
Spor la joc!
/Edy
Salut,
Concurul este valabil doar pentru serverele de calficare la Turneul Travian 2016.
Salut!
Câștigătorul va fi selectat și anunțat de către echipa din Germania.
Vă invităm să postați în continuare poveștile voastre, din săptămâna curentă, până Vineri. :)
Am inceput sa joc TT 2016 acum doua saptamani. Am reusit sa ma integrez printre romanii ce joaca si joc cot la cot cu ei. Nu pot spune ca am avut inca un atac sau o intamplare asa haioasa sau importanta, in schimb, am avut una in viata reala si avea legatura cu travianul. s-au dat start la bonusuri de 20% si am reusit sa achizitionez. Duminica seara la ora 11 ma gandesc sa mai achizitionez odata pentru a beneficia de bonus. Plec prin oras pe la 00:00 in cautare de paysafecard. tot orasul Bacau l-am cotrobait, eram obosit, insetat si mort de nervi. Dupa o ora jumatate, pe la 1:30 am gasit in celalalt capat al orasului un punct si mi-am luat. afost o seara asa "perfecta", dar sunt fericit ca am reusit sa prind bonusurile. urmatoarea zi am inceput sa ma amuz de situatia in care m-am aflat deoarece luni aveam proba scrisa la bac la engleza dar eu la 1 noaptea cautam paysafecard :)))
Nume in joc: Narciselu
Server TT Group B.