Reimprospateaza-mi memoria chipesule, Columna a revenit pe acest server runda trecuta cu vreo 20 de jucatori din vechea garda. Fara sa aiba cunostinta de versiunea T4, toti jucand pe T3.6 in trecut. Stiam ca sunt sanse mari sa pierdem dar am zis WTF nu suntem fatalei si ne plac provocarile, era normal sa pierdem avand in vedere ca adevrasrii N-Team aveau 2 cadrane in timp ce noi nu stiam cate fake-uri tre sa dam ca sa nu ni se vada trupele sau ce inseaman arginti sau aventuri. Cu toate astea ne-am jucat sansa, noi reusind sa acaparam cadranul SW si avand un PNA cu SE-ul...am luat bataie...era de asteptat. Mai mult ne-au cucerit si minunea...insa am luptat in continuare, am cucerit alta si am reusit de data asta sa o aparam cu succes ...am terminat cu o minune lvl 0 detinuta de mine. Multi au spus ca nu a contat, dar defapt a contat...era o simpla dovada ca luptam pana la capat.
Incepem actuala runda 2016-2017, mai pregatiti de data aceasta intalnind acelasi adversar in N-Team - fara Shev si inca vreo 2-3 veterani. Serverul era echilibrat, mai jos va dau statistica jucatorilor inainte de aretfacte preluata dintr-un mass dat de mine
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cadranul NV âformat din aliantele N-Team V si N-Team F cu un total de 116 jucatori
Cadranul NE â format din alaintele N-Team 1 si N-Team 2 cu un total de 110 jucatori
Aceste doua cadrane sunt aliate intre ele si mai au un aliat in alianta Bushido, o alianta care nu prea poate fi luata in calcul datorita conturilor slab dezvoltate din care este compusa. Acesta alianta are un numar de 37 de membrii.
Cadranul SW â este dominat de alianta Columna - compusa din mai multe winguri (Columna V , Columna, Columna R, Columna B) cu un total de 112 jucatori. Tot in acest cadran se regaseste si alianta Heroes (43 de jucatori) , alianta condusa de jucatori cu experienta(fosti columnieni) ce vor coopera in interesul cadranelor din Sud.
Cadranul SE â format din Donjon SE , Donjon N si Donjon DS (92 jucatori)
Dupa cum putem observa Nordul are o forta 263 jucatori contra Sudului de 247 de jucatori , o situatie relativ echilibrata din acest punct de vedere. In primele saptamani de server situatia fiind foarte dezechilirata, Nordul avand un numar dublu de jucatori recrutati fata de sud, dar datorita reorganizarilor desfasurate, catpultarilor din sud....numarul s-a redus simtitor.
Topurile populatiei pe alianta sunt ocupate de aliante din Nord, insa acest lucru se datoreaza in principal faptului ca au mai putine winguri drept urmare au mai multi membrii intr-o alianta, fata de aliantele din sud.
Concluzie - aceste statistici sunt destul de putin relevante, diferenta se face dupa activitatea membrilor din aliante, dupa implicarea fiecaruia. Istoria travianului a aratat de nenumarate ori ca alianta castigatoare nu este intodeauna ceea care are mai multi membrii ci alianta care are cei mai multi membrii activi care respecta idicatiile coordonatorilor. In prezent avem parte de putina actiune fiindca se anunta aparitia artefactelor, iar acest lucru imputineaza actiunile ofensive intre cadrane.
Doresc sa ramaneti la fel de activi , implicati si sa terminam in aceeasi formula ca alianta castigatoare, eu cred ca este foarte posibil acest lucru.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Trec artefactele Columna se misca excelent sub indrumarea unui chipes coordonator reusind sa isi cucereasca toate artefactele din cadranul propriu si cateva artefacte din cadranele vecine. Donjon devine Columna SE , iar in urma unor actiuni off exemplar coordonate de un alt jucator chipes ... Nordul pierde cateva artefacte dar si numeroase capitale.
Vazand dupa 5 servere castigate N-Team ca in sfarsit dau de o provocare...isi arata cu adevarat fata de campioni a 5 editii si incep sa isi dea delete pe capete. Aceasta decizie din partea lor nu numai ca nu le face cinste dar este o lipsa de respect si fata de noi. Niste adevarati campioni ar fi luptat pana la capat si ar fi incercat sa intoarca soarta serverului sau macar sa piarda cu demnitate nu sa arunce prosopul . Imi pare rau sa o spun...aveam un respect deosebit pt 2-3 jucatori excelenti din Nord care au ales aceasta cale rusinoasa de a parasi serverul.
Ne intrebam de ce Travianul piere....pai normal ca piere daca la primele greutati alegem calea usoara a deletului si ne mutam precum niste ferme pe un nou server.
Columna mai are de munca sa isi definitiveze victoria pe acest server, dar lumea tre sa stie, victorie sau infrangere noi jucam pana la capat.
Paste Fericit tuturor!!!