Pai nu stiu cum s-o spun, ca sincer nu vreau sa se supere nimeni, dar ofensivii Dacia nu ataca decat natari :)
In afara de alianta mea unde se fac mereu planuri de atac, chiar daca ne mai lipim, dar mai avem si ceva rezultate din cand in cand. Cel putin la arabi de cate ori atacam stergem pe jos cu ei, le-am sters si liderii din zona asta, ne-am facut viata usoara. Dar cand atacam la rusi e jale :)
Anul asta au avut mai multi scouteri ca niciodata si mereu tabarasc pe noi cu spionaje, abia la ultimele 2 operatiuni ne-am pus si noi la punct din acest punct de vedere si am ucis peste 50k de Eq Legati pentru ca am adunat multi spioni pe satele de atac din timp...
Anul asta au avut mai mult defence ca niciodata, pentru ca in SW au peste 1500 de conturi si 0 inamici care sa ii deranjeze si defenderii rusi se roaga de astia din prima linie, 'alo fratzica, nu vrei sa-ti trimit si eu macar un 50k de preto ? standing def .. ca nah poate ai nevoie'
Dar peste toate, finala asta mi-a deschis ochii si am inteles mai bine cum functioneaza sistemul lor de push si farm. Sper sa pun si eu in practica cat de curand ce-am invatat :)