Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Sunt arătate rezultatele de la 1 la 10 din 12

Subiect: Contradictie in reguli ?

  1. #1
    Spoaller

    Implicit Contradictie in reguli ?

    Pe "Home" la Instructiuni , in dreptul Palatului zice "Palatul poate fi construit doar intr-un sat, ceea ce transforma satul respectiv in capitala; din acel moment satul nu mai poate fi cucerit. "
    Pe "Cont" la Instructiuni , in dreptul Palatului zice "In palat traiesc Regele si Regina imparatiei. Palatul poate fi construit doar in capitala si cu cat este de nivel mai mare cu atat este satul mai greu de cucerit."

    Intrebarea mea e : daca fac Palat , trebuie sa il aduc la un nivel ridicat pentru ca satul sa nu imi mai poata fi cucerit sau il pot lasa la nivelul 0 pentru a avea aceeasi "putere" ?
    Ultima modificare efectuată de Spoaller; 01.01.2008 la 02:46:39.

  2. #2
    exEchipa Bristena's Avatar
    Data înregistrării
    22.11.2007
    Locație
    Timisoara / Berlin
    Mesaje
    2.219

    Implicit

    Daca satul in care vrei sa faci tu palatul este capitala, oricum nu poate fi cucerit, deci nu prea conteaza nivelul palatului.
    Daca in primul sat (capitala initiala) ti-ai facut vila si acum faci palat in alt sat, el te apara, intr-adevar, de o cucerire. Cu cat este mai mare nivelul palatului, cu atat mai greu il va distruge atacatorul si cu atat mai tarziu va putea cobori loialitatea satului tau.

    Informatii despre palat mai gasesti si la
    http://help.travian.ro/index.php?type=faq&mod=370&s=300
    Din iunie 2011, nu mai fac parte din echipa Travian. Va rog sa nu imi trimiteti mesaje private cu intrebari despre joc. Adresati-va membrilor echipei Travian.

  3. #3
    Spoaller

    Implicit

    Deci nu are rost sa imi fac palat in primul sat ? daca e deja capitala ?
    si daca primul sat e capitala indiferent daca am in el palat sau nu , acesta imi poate fi cucerit de altii ?

  4. #4
    exEchipa Bristena's Avatar
    Data înregistrării
    22.11.2007
    Locație
    Timisoara / Berlin
    Mesaje
    2.219

    Implicit

    Capitala nu poate fi cucerita.

    Daca vrei sa-ti faci arhitect, trebuie sa-ti faci si palat, de level 3.
    De asemenea, la palat iti poti face colonisti/senatori, dar acestia pot fi facuti si cu vila...
    Pentru a afla mai multe despre avantajele palatului/vilei, poti citi si topicul
    http://forum.travian.ro/showthread.p...ighlight=palat
    Ultima modificare efectuată de Bristena; 01.01.2008 la 05:04:29.
    Din iunie 2011, nu mai fac parte din echipa Travian. Va rog sa nu imi trimiteti mesaje private cu intrebari despre joc. Adresati-va membrilor echipei Travian.

  5. #5
    locomondo

    Implicit

    rolu palatului este ca poti sa transformi acel sat in capitala, iar capitala nu poate fi cucerita. degeaba iti faci palat intr-un sat daca nu il transformi in capitala, atuncea satul respectiv poate fi cucerit

  6. #6
    zeebo's Avatar
    Data înregistrării
    25.08.2007
    Locație
    acasa
    Mesaje
    389

    Implicit

    Citat În prealabil postat de Spoaller Vizualizare mesaj
    Pe "Home" la Instructiuni , in dreptul Palatului zice "Palatul poate fi construit doar intr-un sat, ceea ce transforma satul respectiv in capitala; din acel moment satul nu mai poate fi cucerit. "
    Pe "Cont" la Instructiuni , in dreptul Palatului zice "In palat traiesc Regele si Regina imparatiei. Palatul poate fi construit doar in capitala si cu cat este de nivel mai mare cu atat este satul mai greu de cucerit."

    Intrebarea mea e : daca fac Palat , trebuie sa il aduc la un nivel ridicat pentru ca satul sa nu imi mai poata fi cucerit sau il pot lasa la nivelul 0 pentru a avea aceeasi "putere" ?
    Daca ai de gand sa construiesti palat trebuie sai dai acolo sati construiasca si til face lvl 1 nu 0:P...si da...trebuie decat sa ai palat si satul nu mai poate fii luat...

  7. #7
    zeebo's Avatar
    Data înregistrării
    25.08.2007
    Locație
    acasa
    Mesaje
    389

    Implicit

    Citat În prealabil postat de locomondo Vizualizare mesaj
    rolu palatului este ca poti sa transformi acel sat in capitala, iar capitala nu poate fi cucerita. degeaba iti faci palat intr-un sat daca nu il transformi in capitala, atuncea satul respectiv poate fi cucerit
    mane....palatul poate fii construit DoAR intr-un sat si acel sat devine automat capitala...a...daca mai ai un palat...il darami si il faci in alt sat si il faci capitala[asta dak vrei sa schimbi capitala]

  8. #8
    Artizan Ciocioy's Avatar
    Data înregistrării
    24.02.2007
    Mesaje
    227

    Implicit

    zebo nu mai explica ...k te incurci in cuvinte ...hai ca`ti zic eu cum sta treaba...
    daca ai obs la toti jucatorii explerimentati in 1 sat se face vila si in al 2`lea sat se face palat satul este crooper(9 crop respectiv 15) pt a primii mai multa hrana ...si dak mai ai 1-2-3 oaze e ...minunat
    de asemenea palatul iti da un mare bonus defensiv si zidul
    deci palatul al nivel 20 si zid la nivel 20(romani) ...faci o defensiva ...minunata
    iti dau si link da nush crek e interzis :
    http://www.traviantoolbox.com/combat_simulator
    pune palat si zid lvl 20 sa vezi ce ravagii faci in aparare cu romanii

  9. #9
    geekos

    Implicit

    Citat În prealabil postat de zeebo Vizualizare mesaj
    mane....palatul poate fii construit DoAR intr-un sat si acel sat devine automat capitala...a...daca mai ai un palat...il darami si il faci in alt sat si il faci capitala[asta dak vrei sa schimbi capitala]
    satul in care construiesti palatul nu devine automat capitala.
    exista optiunea "» Transforma acest sat in capitala", atunci cind capitala este intr-un sat care are vila, iar palatul este construit ulterior in alt sat.

  10. #10
    Meșteșugar
    Data înregistrării
    12.03.2007
    Locație
    hmmm... oare unde?
    Mesaje
    189

    Implicit

    E prea mica diferenta, nu merita sa il mai tii daca nu mai ai ce sa faci cu el ;), daca ti-ai fondat 3 sate din satul cu palat.
    Da, intradevar se cam bat cap in cap alea doua...Dar nu asta e cea mai mare pb, il faci unde vrei tu palatul. Prima oara il faci in cropper de 15, muti capitala, dupa aceea il poti face in satul de langa capitala, de pe care vei scoate armata, daca vrei sa faci lanurile lvl 19 pe cropper.
    Mai jos ai niste poze ... iti dai seama ce bonus da palatul(nesemnificativ)
    Travian Toolbox-Palat lvl 20
    Travian Toolbox-Palat lvl 0
    Travian Combat-Palat lvl 20
    Travian Combat-Palat lvl 0
    Simulator Adunare-Palat lvl 20
    Simulator Adunare-Palat lvl 0
    Ultima modificare efectuată de duracell007; 01.01.2008 la 17:36:46.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte asemănătoare

  1. Reguli de joc
    Postat de CM Yaenara în forumul Anunțuri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul mesaj: 05.02.2016, 16:14:54
  2. reguli
    Postat de nume în forumul Intrebari Travian
    Răspunsuri: 2
    Ultimul mesaj: 23.11.2009, 16:41:20
  3. reguli tari,
    Postat de The killers în forumul Intrebari Travian
    Răspunsuri: 5
    Ultimul mesaj: 15.11.2008, 20:08:40
  4. reguli confederatie
    Postat de Manu16 în forumul Intrebari Travian
    Răspunsuri: 8
    Ultimul mesaj: 24.09.2008, 20:37:41
  5. intrebare despre reguli
    Postat de stef_god în forumul Intrebari Travian
    Răspunsuri: 7
    Ultimul mesaj: 14.04.2008, 22:51:12

Reguli de postare

  • Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți posta răspunsuri
  • Nu poți posta atașamente
  • Nu-ți poți edita mesajele
  •